Edmonton pyöräytti vaihtokaupan NHL:ssä – joukkue vahvistuu varsinaisella pakkaskuninkaalla

© Kuva: Getty Images

Edmonton Oilers on hankkinut puolustaja Mike Greenin Detroit Red Wingsistä. Vastineeksi Edmonton antaa jo uransa lopettaneen Kyle Brodziakin ja neljännen kierroksen varausvuoron. Detroit pidättää puolet Greenin 5,375 miljoonan dollarin vuosipalkasta.

Greenin ura on ollut jo pitkään kovassa laskussa. Kaudella 2009-10 hän paukutti uransa parhaat tehot Washington Capitalsissa 75 otteluun 76 tehopistettä.

Tällä kaudella konkaripakki on pelannut 48 ottelua Detroit-paidassa. Niissä hän on tehnyt tehot 3+8=11. Hänen tehotilastonsa on peräti 32 pykälää pakkasen puolella. Hän on miinuslukemissa mitattuna koko NHL:n jaetulla kolmannella sijalla.

Detroit ei saanut kummoista hintaa Greenistä. Brodziakin NHL-ura on päättynyt jo aikapäiviä sitten, joten seura otti vain palveluksena hänen kalliin sopimuksensa kontolleen. Brodziakin 1,15 miljoonan dollarin vuosipalkan kontrakti päättyy tähän kauteen.


Washington Capitals – Vegas Golden Knights | Takooko Ovetshkin overin himaan? ⭐️⭐️½