© Kuva: Getty Images

Buffalo – Columbus: Playoff-paikka tavoitteena

NHL
Buffalo – Columbus
Lauantai 01.02. klo 20:00

Lauantaina pelataan myös NHL:ää ihmisten aikaan ja nosto otetaan Buffalon ja Columbuksen välisestä ottelusta. Buffalossa näyttää ikävästi siltä, että pudotuspelipaikat karkaavat käsistä ja joukkueen kausi päättyy runkosarjaan. Hyvässä iskussa operoiva Columbus sen sijaan taistelee playoff -paikasta kynsin ja hampain.

Buffalo rämpii kolmen ottelun tappioputkessa ja tilanne näyttää todella hankalalta. Ykkösvahti Linus Ullmarkin loukkaannuttua kokenut Carter Hutton kantaa vastuun ykköstorjujan hommista. Viime ottelussa Montrealia vastaan Sabres meni alussa johtoon, mutta oli lopulta tehoton ja hävisi ansaitusti. Rasmus Ristolainen ja Henri Jokiharju jäivät ottelussa tehopisteittä. Tällä hetkellä pudotuspeliviivaan on matkaa kokonaista kymmenen pistettä.

Columbus on tällä hetkellä hyvässä iskussa. Vasta nyt ensimmäisen ottelunsa all-star tauon jälkeen pelaava Blue Jackets on voittanut kuusi viimeistä otteluaan. Edes loukkaantumiset eivät ole saaneet joukkueen tahtia hiipumaan. Menestyksestä on kiittäminen Blue Jacketsin tiukkaa alakertaa, eikä edes ykkösvahti Joonas Korpisalon loukkaantuminen ole lannistanut joukkuetta. Markus Nutivaara tekee puolustuksessa illasta toiseen tarkkaa työtä.

Lyö vetoa ottelusta:

Kun vetomarkkinat tarjoavat tähän peliin käytännössä tasabuukkia, otan itse piirun verran kantaa vieraiden puolesta. Niinpä vetosuositukseksi tulee Columbuksen lopullinen voitto ottelusta: Columbus voittaa ottelun (sis. jatkoajan ja rangaistuslaukaukset) kertoimella 1,91.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.