© Kuva: www.hawk.ru

Avangard Omsk – Jokerit: Hikinen iltapuhde

KHL
Avangard Omsk – Jokerit
Perjantai 21.02. klo 18:30

KHL:n runkosarja vetelee viimeisiään. Pudotuspelit alkavat jo reilun viikon päästä – Jokerit aloittaa play offit kotihallissaan. Pudotuspeleihin etenee myös perjantain kova vastus Avangard Omsk, joka on tällä hetkellä Itäisen konferenssin kakkospaikalla. Lounais-Siperian ylpeys on yksi KHL:n vahvimmista yhdistelmistä, joten Jokereilla on tiedossa hikinen iltapuhde.

Avangard menetti tiistaina otteen konferenssinsa voitosta, kun se hävisi Ak Bars Kazanille. Ak Bars oli maalipaikoissa terävämpi ja karkasi kolmannessa erässä jo ratkaisevaan johtoon, ennen kuin Avangard kaunisteli lukemia salonkikelpoisemmiksi. Omskilaiset ovat erittäin kotivahva joukkue ja varsinkin kotiluolassaan se tulee päälle kovaa. Suomalaisista joukkuessa pelaa luotettava alakerran peruskallio Ville Pokka.

Jokerit paranteli asemiaan konferenssin kolmospaikan suhteen ottamalla puhtaan 5-0 voiton Moskovan Dinamosta. Lisäpisteet ovat kuitenkin vielä tarpeen, jotta paikka saadaan sementoitua. Pitkin kautta onnahdellut Antti Niemi kiillotti kilpeään pitämällä ottelussa nollat, mutta kyllä Jokereiden silti on Janis Kalninsia ikävä ja mies tulee putkien väliin varmasti heti kun pelikunto sen sallii. Isoa kuvaa tarkastellessa Jokereiden kausi on ollut hyvä ja nousujohteinen.

Lyö vetoa ottelusta:

Pidän joka tapauksessa illan isäntiä luokkaa parempana joukkueena ja kotietukin on kovaa luokkaa. Pistän vedon kotivoiton puolesta. Vetosuositus on Avangard Omsk voittaa ottelun (60 min) kertoimella 1,98.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.