Ruotsin pääsarja SHL:ssä Linköpingiä edustavan Jaakko Rissasen ruuti on ollut suhteellisen märkää tällä kaudella. Pelaaja on nakuttanut kauden 35 ottelussa tehot 5+17=22. Vaikka pistemäärä on ihan komea, ei maalimäärä vastaavasti aiheuta suoranaisia riemunkiljahduksia.

Esimerkiksi viime kaudella KalPassa keskushyökkääjä kiskoi 11 häkkiä. Torstaina Rissasella oli sauma korottaa viiden maalin saalistaan kuuteen, mutta ykkössentterin tuhannen taalan paikka vesittyi Rögle-sentteri Anton Bengtssonin lapaan.

Rissanen hermostui pieleen menneen tilanteen jälkeen täysin. Hän huitoi suutuspäissään mailaansa ja tulipa suusta myös eräs suomenkielinen v-kirjaimella alkava sana. Liekö tuo lentänyt suusta suurimmaksi syyksi sen takia, että Rissasen maaliton putki on jo kahden kuukauden mittainen. Edellinen maali syntyi 28. marraskuuta 2019.

Joukkueensa kärkisentterin paikan turaaminen ei koitunut onneksi kalliiksi. Linköping kaatoi Röglen 5-1.