Patrik Laineen tähdittämä Winnipeg Jets kyntää NHL:ssä syvissä vesissä. Kun joukkue hävisi torstain vastaisena yönä Columbus Blue Jacketsille luvuin 3-4, kasvoi sen tappioputki jo neljän pelin mittaiseksi.

Columbusta vastaan Laine jäi pisteittä, mutta tehotilastoon suomalainen kirjautti lukeman +1. Hyökkääjä kellotti peliaikaa peräti 21.40, joka oli kolmanneksi eniten kaikista hyökkääjistä.

Edellisestä seitsemästä pelistä Jets on voittanut vain yhden maalierolla 15-26. Jetsin vaikeat ajat ovat johtaneet siihen, että se on vajonnut läntisessä konferenssissa jo pudotuspelipaikkojen ulkopuolelle.

Sportsnet Stats

@SNstats
#GoJetsGo head into the All-Star break on a tailspin

– Nyt pitää päästä h*lvettiin täältä. Ei pitäisi viettää kymmentä minuuttia enempää miettiäkseen tätä peliä, päävalmentaja Paul Maurice kuittasi seuran kotisivuilla vieraspelin tauottua.

Nyt edessä on Jetsin kannalta onneksi tähdistötapahtumatauko.

– Pelaajat tarvitsevat lepoa toipuakseen. Huomenna ei ole videovalmennusta, pelaajat ovat muualla.

Matkaa konferenssin joukkueista kahdeksanneksi eniten pinnoja keränneeseen Vegas Golden Knightsiin on kolme pinnaa.