© Kuva: Getty Images

NY Rangers – New Jersey: Pikkureissu Madison Square Gardeniin

NHL
NY Rangers – New Jersey
Perjantai 10.01. klo 02:00

Madison Square Gardenilla taistellaan perjantain vastaisena yönä tärkeistä pisteistä, kun New Jersey Devils tekee pikkureissun isolle kirkolle. Tärkeät pisteistä tekee se fakta, että molemmilla joukkueilla matka pudotuspeliviivalle alkaa venyä, kun voittoja ei tule odotettuun tahtiin. Varsinkin Devilsillä tilanne alkaa olla jo todella hankala.

Rangers palasi ilahduttavasti voittojen tielle kaatamalla Coloradon lukemin 5-3. Maalivahti Igor Shestjorkin torjui NHL-debyytissään 29 kertaa ja oli yksi voiton takuumiehiä. Viime aikoina vaisumpaa kautta viettänyt Kaapo Kakko jäi otteluissa tehopisteittä. Kakon tapaan koko Rangersin joukkue on viettänyt suvantovaihetta, mutta Colorado-voitto antoi viitteitä paremmasta. Artemi Panarin on Rangersin tehotykki ja tuntuu, että joukkue luottaa miehen tehoihin vähän liikaakin.

New Jerseyllä oli välillä tälle kaudelle harvinainen voittoputki, mutta viimeisessä kahdessa ottelussa on tullut tappiot. Viimeksi Devils kärsi kotonaan jatkoaikatappion NY Islandersia vastaan. Sami Vatanen ei päässyt ottelussa tehopisteiden makuun. Madison Square Garden ei vaikuta olevan Devilsille mikään suosikkiareena, sillä seitsemästä viime vierailusta joukkue on voittanut siellä vain yhden ottelun.

Lyö vetoa ottelusta:

NY Rangers on edelleen minun pahveissani näistä joukkueista parempi ja menen tässä kotivoitto edellä. Vetosuositus on NY Rangers voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,00.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.