No niin! Tulikuumalle suomalaiselle iloinen uutinen: Kypärätemppu johti NHL-kutsuun – seuralta latistava ilmoitus

© Kuva: Getty Images

NY Islanders tiedotti Twitter-tilillään Suomen aikaa tiistaiyönä, että se on kutsunut AHL-joukkue Bridgeport Sound Tigersissa pelanneen Otto Koivulan ylös NHL:ään.

Isles pelasi yöllä NY Rangersia vastaan, mutta tuossa kamppailussa Koivula ei päässyt irti. Vaikka kutsu on aina merkki jostain hyvästä, oli Islesin kotisivujen tiedotteen selvennys asiasta luokkaa latistava.

– Hänet kutsuttiin varotoimenpiteenä, koska Casey Cizikas ei pelannut Rangersia vastaan. Cizikas jätti Bruins-pelin kesken nivusen takia.

Eli Koivula palannee alas, kun Cizikas on kunnossa.

Rangers otti yöllä murskaavan 6-2-voiton. Suomalainen on pelannut urallaan kuusi NHL-ottelua pisteittä. Nuo ovat tulleet vyölle tällä kaudella. Farmin puolella saldo on 24 ottelussa mallia 6+10=16.

NY Islandersin juhannuksen 2016 neljännen kierroksen 120. varaus nakutti viikonloppuna AHL:ssä kypärätempun. Häkit syntyivät Laval Rocketin reppuun vain 24 minuutin sisällä toisistaan.

Bridgeport voitti tuon pelin selvästi luvuin 6-3 katkaisten seitsemän ottelun tappiokierteensä. Edellisen voittonsa se oli napannut viime vuoden lopulla.

LUE MYÖS:
NHL-megatähden nolo moka rankkarikisassa ratkaisi ottelun – katso video

Aleksandr Ovetshkin ohitti Teemu Selänteen NHL:n maalipörssissä – suomalaislegenda heitti heti kovan haasteen

Torontolle karmea menetys: loukkaantunut supertähti jopa kaksi kuukautta sivussa