NHL:ssä jättimäinen siirtorypäs! Kaksi 4 miljoonan dollarin pelaajaa vaihtaa seuraa

© Kuva: Getty Images

NHL:ssä nähtiin viime yönä kerralla kolme vaihtokauppaa. Ensin Montreal Canadiens raivasi tilaa palkkakattoonsa kauppaamalla Mike Riellyn Ottawa Senatorsiin. Vaihdossa kanadalaisseura sai viidennen kierroksen varaus vuoron ja Andrew Sturtzin.

Pian Buffalo Sabres kauppasi puolustaja Marco Scandellan Montrealiin. Puolustaja tienaa kaudesta 4 miljoonaa dollaria ja on iskenyt kauden 31 ottelussa tehot 3+6=9. Buffalolla on kokoonpanossaan liikaa puolustajia, ja on yrittänyt kaupata Scandellaa jo pitkään.

Kaupattuaan Scandellan pois Buffalo hankki vielä Michael Frolikin Calgary Flamesista. Hintana oli neljännen kierroksen varausvuoro. 31-vuotias tshekkihyökkääjä tienaa kaudesta 4,4 miljoonaa dollaria. Hän on tällä kaudella iskenyt 38 otteluun tehot 5+5=10. Calgarykin on yrittänyt kaupitella Frolikia jo pidemmän aikaa.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.