New York Rangers tiedottaa nostaneensa maalivahti Igor Shestjorkinin NHL-kokoonpanoonsa farmiseura Hartford Wolf Packista.

Komennus kirkkaisiin valoihin on 24-vuotiaalle venäläisvahdille uran ensimmäinen.

Rangersin ”hovitoimittajana” tunnetun New York Postin Larry Brooksin mukaan NHL-kutsun taustalla ei ole kyse kahden vakiovahdin Henrik Ljungqvistin tai Aleksandar Georgijevin terveysongelmista.

Rangers ei ole Brooksin mukaan kertonut vielä toistaiseksi syytä Shestjorkinin nostolle, mutta vihjaa vahvasti, että luvassa olisi myös vastuuta.

– Eivät he häntä tänne tanssimaan tuoneet, Brooks kirjoittaa Twitter-tilillään.

Huippuotteita KHL:ssä viime kausina esittänyt Shestjorkin teki Rangersin kanssa viime keväänä kaksivuotisen tulokassopimuksen.

Manhattanilaisseuran neljännen kierroksen varaus kesältä 2014 on pelannut kuluvalla sesongilla AHL:ssä 23 ottelua erinomaisin tilastoin. Kiekot ovat tarttuneet upealla torjuntaprosentilla 93,2 ja päästettyjen maalien keskiarvo on ainoastaan 1,93 ottelua kohden.

Larry Brooks

@NYP_Brooksie
Shesterkin recall is not related to goaltending health issues. No word at this point, team practices at 11, but expect Shesterkin to get the assignment tomorrow at MSG v Colorado. They didn't bring him here to dance.