Anaheim Ducks on juuttunut viime vuosina tukevasti NHL:n pudotuspeliviivan alapuolelle.

Seuran tiedetäänkin olevan valmis muutoksiin myös pelaajarintamalla kurssin kääntämiseksi. The Athleticin Bruce Garrioch uskoo kaikkien muiden, paitsi kapteeni Ryan Getzlafin, puolustaja Hampus Lindholmin sekä maalivahti John Gibsonin olevan tällä hetkellä vapaata riistaa siirtomarkkinoilla.

Garrioch nostaa esille samassa divisioonassa pelaavan Vancouver Canucksin, joka on etsinyt jo jonkin aikaa pätevää laituria Bo Horvatille. Toimittajan mukaan seura saattaisi olla hyvinkin kiinnostunut Ducksissa sivuraiteille ajautuneesta Ondrej Kasesta.

Kiekkotoimittaja ehdottaa vaihdossa 2. kierroksen varausoikeutta sekä hyökkääjä Jake Virtasta. Myös Adam Gaudette saattaisi olla potentiaalinen vaihtonappula, mikäli jo 1. kierroksen varausoikeutensa Tampa Bay Lightningille osana J.T. Miller -kauppaa luovuttanut Canucksin GM Jim Benning haluaa säilyttää itsellään edes yhden kärkipään varausvuoroistaan tulevan kesän varaustilaisuudessa.

Toisena vaihtoehtona Canucksiin siirtyväksi laituriksi Garrioch nostaa esiin Rickard Rakellin nimen, jonka arvo saattaisi hyvinkin olla lähellä Kasen vastaavaa.

Vancouverin ja Anaheimin väliset pelaajakaupat toisivat kieltämättä mielenkiintoa NHL:n läntisen konferenssin Tyynenmeren divisioonaan, ovathan divisioonan sisäiset pelaajakaupat varsin harvinaisia nyky-NHL:ssä.