Mestiksen kärjessä viilettävä KOOVEE tiedotti viikonloppuna nettisivuillaan, että kokenut tehopakki Mikko Pukka suuntaa loppukaudeksi Slovakiaan. Tiedotteesta ei käynyt selväksi suomalaisen uutta seuraa, mutta se on joku maan pääsarjassa Tipsport Ligassa pelaava lauma.

– Pukan rooli KOOVEEssa oli merkittävä, hän toi varsinkin runsaasti johtajuutta niin kaukaloon kuin sen ulkopuolellekin. Hänet muistetaan myös siitä, että ehti edustamaan syksyllä KOOVEEn lisäksi molempia tamperelaisia liigaseuroja, tiedotteessa sanottiin.

Rullakiekon maailmanmestari iski KOOVEEssa 29 ottelussa tehot 3+13=16 (+12). Liigan puolella Tapparassa hän sivalsi neljässä pelissä pisteet 1+1 (+2), Ilveksessä yhdessä pelissä saldo oli 0+2=2 (+2). Hän on siis ensimmäinen kautta aikain, joka on tehnyt pisteitä jokaisessa mainitussa poppoossa.

– Erikoinen juttu kaiken kaikkiaan, kun olen Ilveksessä ollut ja niitä vastaan. Ei ikinä tiedä, mihin sitä joutuu, Suodenniemen lahja sanoi joulun alla.

Tuleva seura on siis Pukalle jo neljäs tällä kaudella.

– Kilometrejä on takana sen verran, että enemmän niitä on takana kuin edessä lätkän pelaajana. Pyrin joka hetkestä nauttimaan ja olemaan läsnä, Pukka sanoi viime vuoden lopulla.

LUE MYÖS:
Onko tällaisessa kohtelussa mitään tolkkua? Yhtäkkiä kovia pinnoja latova toisen lajin maailmanmestari teki Liigassa ihmeellistä historiaa – ”Erikoinen juttu kaiken kaikkiaan”