Mestis
KooVee – Peliitat
Sunnuntai 12.01. klo 17:00

Sunnuntaina pelataan yksi Mestis-ottelu, kun Hakametsään saapuu KooVeen vieraaksi Peliitat. KooVee on tällä hetkellä Mestiksessä sarjajohdossa tasapistein Ketterän kanssa. Peliitat on puolestaan hankalassa tilanteessa sarjajumbona ja karsintapelit häämöttävät tänäkin vuonna, elleivät otteet parane.

KooVeen materiaali on Mestikseen hyvä tällä kaudella. Joukkueen runko on hyvin solidi ja se saa mukavasti apuja liigaseuroilta. Kokenut puolustaja Mikko Pukka käytti sopimuksessaan olevan ulkomaan pykälän ja siirtyi loppukaudeksi pelaamaan Slovakiaan. Viikolla KooVee haki tasaisessa ottelussa pisteet TuTolta, joka on kova referenssi, sillä turkulaisilla on erittäin vahva materiaali Mestiksen tasolle.

Nuori Peliittojen joukkue pystyy hyvänä päivänään pistämään kampoihin mille tahansa joukkueelle Mestiksessä. Oppirahoja on jouduttu maksamaan, sillä ohuen kokemuksen ja henkisen kovuuden puuttumiseen on palanut todella paljon pisteitä. Nuorten MM-kävijä Jasper Patrikainen pelasi perjantaina liigadebyyttinsä Pelicansin maalilla, joten sunnuntaina torjuntavastuun kantanee Sami Suni. Peliitat otti perjantaina elintärkeän voiton RoKista jumbofinaalissa, mutta täksi päiväksi vastus kovenee oleellisesti.

Lyö vetoa ottelusta:

Kivikova KooVee voi olla liian kova haaste nuorelle Peliitta-laumalle. Otan kantaa kotimenestyksen puolesta ja lyön vetoa vähintään kahden maalin kotivoitosta: vetosuositus on Tasoitusveto, KooVee -1.5 kertoimella 1,96.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO