Kaapo Kakon edustama New York Rangers on pudonnut jo kauas NHL:n itäisen konferenssin pudotuspeliviivasta, minkä seurauksena sen uskotaankin harkitsevan tosissaan muutamista runkopelaajistaan luopumista vielä tämän kauden aikana.

New York Postin palkkalistoilla toimiva Rangersin sisäpiiritoimittaja Larry Brooks uskoo seuran kaupittelevan siirtotakarajalla ainakin kahta tulevan kesän UFA-hyökkääjäänsä, jo pitkään siirtohuhuissa pyörinyttä Chris Kreideria sekä ruotsalaishyökkääjä Jesper Fastia.

Kaksikon lisäksi myös kaksi tulevan kesän rajoitettua vapaata agenttia, puolustaja Tony DeAngelo sekä hyökkääjä Ryan Strome saattavat Brooksin arvion mukaan olla kaupan oikean tarjouksen sattuessa kohdalle.

Toimittaja ennakoi Rangersin harkitsevan lisäksi ainakin konkaripuolustaja Brendan Smithin ylihintaisen, 4,35 miljoonan dollarin kausipalkan sisältävän sopimuksen ulosostamista kesällä. Myös toista konkaripuolustajaa Marc Staalia saattaa odottaa sama kohtalo.

Rangers joutuu joka tapauksessa painimaan tulevana kesänä palkkakatto-ongelmiensa kanssa. Seura maksaa 13 sopimuksen ensi kaudesta omaavalle pelaajalleen tulevasta kaudesta yhteensä 64 miljoonaa taalaa, ja esimerkiksi Kreiderin kiinnittäminen jatkosopimukseen nostaisi summan heittämällä yli 70 miljoonan dollarin. Kauppoja ja sopimusten uudelleenjärjestelyjä onkin siis odotettavissa isolla kädellä.

Alle odotusten tällä kaudella pelannut Rangers on pudonnut jo 11 pisteen päähän viimeisistä pudotuspelipaikoista.