© Kuva: Ilari Isotalo

JYP – KooKoo: Kuntopuntarin kärki vieraisilla Jyväskylässä

Liiga
JYP – KooKoo
Keskiviikko 15.01. klo 18:30

Liiga pääsee vauhtiin taas keskiviikkona ja ohjelmassa on sarjan kärkikahinoiden suhteen mielenkiintoisia kamppailuita. Otan ensimmäisen noston JYPin ja KooKoon välisestä ottelusta. Joukkueet ovat taulukossa peräkkäin: JYP viidentenä ja yhä huimempaan menoon yltynyt KooKoo tätä kaksi pistettä ylempänä neljäntenä.

JYP ei ole pystynyt tarjoamaan kahdessa viime ottelussa parastaan, vaan tappiot tulivat sekä Lukolle että vieraissa SaiPalle. SaiPa -ottelu oli JYPiltä puolivillainen esitys: puolustukselle sattui ottelun aikana useita hasardeja ja hyökkäyksiin lähdöt olivat yleisesti ottaen ponnettomia. Joukkuetta on myös hieman haitannut ykkösvahti Eetu Laurikaisen loukkaantuminen, vaikka Jypillä on aivan kelpo vahteja käytettävissään. Joka tapauksessa kenttäpelin on keskiviikoksi parannuttava odotetulle tasolleen.

KooKoo on Liigan kuntopuntarin selkeä kärkijoukkue ja pitkin kautta on saatu ihmetellä, missä Jussi Ahokkaan joukkueen rajat oikein menevät. Tosin viime aikojen ohjelma ei ole kouvolalaisilla ollut yleisesti ottaen kovin mahdollinen. Joukkueen ykkösketju Haataja – Strömberg – Hakulinen on ollut liekeissä ja joukkueen erikoistilannepelaaminen on toiminut molemmissa päissä mainiosti. KooKoo on ehdottomasti koko kauden positiivisin yllättäjä Liigassa.

Lyö vetoa ottelusta:

KooKoo joutuu keskiviikkona testiin, sillä normaalisti pisteiden haku Jyväskylästä ei ole kovinkaan helppoa. En saa kotijoukkuetta aivan altavastaajaksi ja menen tässä ottelussa perusluokka edellä: JYP voittaa ottelun (sis. jatkoajan + rangaistuslaukaukset) kertoimella 1,97.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.