Joukkuekavereilta upea temppu historiaa tehneelle Patrick Kanelle NHL:ssä – ”En tiedä, kuka sen järjesti tai mistä siinä oli kyse”

© Kuva: Getty Images

Chicago Blackhawksin Patrick Kane nousi yöllä harvinaiseen joukkoon NHL:ssä syötettyään 5-2-voittoon päättyneessä Winnipeg Jets -pelissä joukkueensa 4-1-pömpelin. Pelaaja varmisti syötöllään NHL-uransa 1000. pinnan runkosarjassa.

Kun piste sai sinettinsä, rynnistivät kaikki Blackhawks-pelaajat Kanen ympärille. Hän oli maalin kakkossyöttäjä. Se on ihan turhaa puhetta, etteivätkö pelaajat muka seuraisi omia tehojaan.

– En tiedä, kuka sen järjesti tai mistä siinä oli kyse, mutta olen varma, että Jonathan Toewsilla oli todennäköisesti jotain tekemistä sen kanssa, jenkki hykerteli Blackhawksin kotisivuilla.

Kane saavutti tuhannen tehopisteen rajapyykin neljänneksi pienemissä ottelumäärässä jenkkipelaajien keskuudessa.

Historiallisen maalin maanantaiyönä iski Brandon Saad. Hän etsi kiekon Kanelle, ja rynnisti sen jälkeen joukkuekaveriensa tavoin yhdysvaltalaisen suurtähden kimppuun.

– Se oli uskomatonta. Olimme viidessä ”kerroksessa” Kanen ympärillä nurkassa. Koko penkki ammotti tyhjillään, maalari hykerteli.

Stanley Cup -voittajan, olympiamitalistin ja MM-mitalistin koko uran saldo on nyt 953 runkosarjaottelussa 380+620=1 000.

– Mikä pelaaja, mikä kaveri! Tiedän, että olemme kaikki iloisia hänen puolestaan. Se oli erityinen hetki hänelle.

Kane on Chicagon vuoden 2007 ykköskierroksen ykkösvaraus. Hyökkääjä on edustanut Blackhawksia koko uransa alkaen tuosta kyseisestä vuodesta.

– Olen ollut urallani erittäin onnekas. Kun pystyy tällaiseen virstanpylvääseen, tulee ajateltua kaikkia pelaajia, joiden kanssa on saanut olla, yhdysvaltalainen kiitteli puolestaan muita.

LUE MAANANTAIAAMUN NHL-JUTUISTA MYÖS:
”On se rotta, on se rotta!” Pahempi kuin Corey Perry? Brad Marchandin uskomaton temppu sai vastustajan raivostumaan NHL:ssä täysin

Pudotuspelipaikkojen ulkopuolelle vajonnut Patrik Laine ja muu Jets-miehistö lirissä NHL:ssä – turpaan tuli, sentterikin loukkaantui: ”Ei hyvä…”

Joukkue kriisissä? Winnipegiä nöyryytettiin äitien edessä – Patrik Laineen työmaali jäi laihaksi lohduksi


500% talletusbonus – 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat pelitillesi heti 60€ pelirahaa vedonlyöntiin (maksimibonus 50€)