Mestis-joukkue Kiekko-Vantaa tiedotti nettisivuillaan, että jenkkipakki Jack Glover on joukkueen tuorein vahvistus. Sopimus kattaa loppukauden. Pelaajan Suomeen tuloa huhuiltiin eri medioissa jo alkuviikosta.

Glover on alle 18-vuotiaiden maailmanmestari keväältä 2014. USA:n mestarijoukkueessa pelasivat lisäksi muun muassa Buffalo Sabres -tähti Jack Eichel, Toronto Maple Leafsin Auston Matthews, Columbus Blue Jacketsin mailataituri Sonny Milano ja onnettoman Detroit Red Wingsin ykköstykki Dylan Larkin.

Glover on raamikas, oikealta laukova ja hyvin liikkuva puolustaja, joka on kokonaisvaltaisesti hyvä joka puolella kaukaloa ja liikuttaa kiekkoa mallikkaasti. Hän on pelannut tällä kaudella jo kolmessa eri joukkueessa.

ECHL:ssä Glover viimeisteli Jacksonville IceMenin paidassa yhdeksässä pelissä tehot 1+1=2. Tsekin pääsarjassa pakki pelasi HC Kometa Brnon paidassa viisi peliä pisteittä, maan kakkostasolla SK Horacka Slavia Trebicissä Glover saalisti seitsemässä ottelussa tehot 0+5=5.

Pelaaja on askissa jo keskiviikkona Heinolassa Peliittoja vastaan.