Huh huh: NHL-seuran maskotin väitetään lyöneen 13-vuotiasta fania – nyt asiaa tutkii poliisi!

© Kuva: Getty Images

Philadelphia Flyersin maskotti Gritty on joutunut ongelmiin.

Maskottia syytetään 13-vuotiaan pojan lyömisestä fanitapaamisessa marraskuussa.

Paikalliseen Philadelphia Inquireriin yhteyttä ottanut Chris Greenwell kertoo poikansa Brandonin olleen ottamassa yhteiskuvaa Grittyn kanssa ja taputtaneen sen jälkeen tätä leikkisästi päähän.

Nuoren fanin käännyttyä ja käveltyä poispäin nousi Gritty Greenwellin mukaan ylös ja ryntäsi perään huitaisten poikaa selkään niin lujaa kuin pystyi.

– Ymmärrän ettei poikani taputtaminen ollut oikein, mutta se, että Flyersin työntekijä huitaisee selän kääntänyttä 13-vuotiasta poikaa, se on pahoinpitely ja epäammattimaista käytöstä jota ei missään nimessä voi hyväksyä, Greenwell toteaa.

Flyersin omistavasta Comcast Spectatorista kerrottiin, ettei tapauksesta ole olemassa videota. Yhtiön mukaan se on haastatellut tapahtumassa mukana ollutta työntekijäänsä, eikä ole saanut vahvistusta väitetylle lyömiselle.

Osapuolet tapasivat ja keskustelivat, mutta Greenwell ei ollut tyytyväinen yhtiön vastineeseen ja teki asiasta joulukuussa rikosilmoituksen paikalliselle poliisille.

Poliisin tiedottaja kertoo virkavallan tutkivan parhaillaan tapausta.

Flyers lanseerasi maskottinsa syyskuussa 2018 ja siitä on nopeasti tullut suosittu ja erittäin näkyvä ilmestys koko NHL:ssä.