Liiga
HIFK – SaiPa
Torstai 09.01. klo 18:30

Torstain ainoa liigapeli pelataan Nordiksella HIFK:n ja SaiPan välillä. Joukkueiden välinen tasoero on poissaolot huomoiden tällä hetkellä suuri ja se näkyy jo tarjottavissa kertoimissakin. Tämä on kuitenkin Liiga, jossa pelataan runkosarjassa 60 kierrosta. Matkaan mahtuu monenlaista peliä, eivätkä kaikki ottelut sytytä samalla tavalla. Mitään ei voi siis pitää täysin varmana.

HIFK kävi hakemassa Ilvekseltä jatkoaikavoiton keskiviikkona lukemin 2-3. Isossa kuvassa Ilves oli pelissä niskan päällä ja IFK:n maalit olivat hieman onnekkaita. Atte Engren pelasi kuitenkin maalilla loistopelin, eikä HIFK:n puolustusta ole tällä hetkellä helppo murtaa. Vierasvoitto laatujoukkueesta antoi varmasti Jarno Pikkaraisen miehistölle tarvittavaa itseluottamusta jatkoa varten. Täytyy kuitenkin muistaa, että joukkueen taso ailahtelee pelistä toiseen kovasti.

SaiPalla ei tällä hetkellä mene kovin hyvin. Joukkue hävisi eilen kotonaan sarjajumbo TPS:lle kammottavan esityksen jälkeen 0-3. Kultakypärä Tomas Záborskyn pelikielto on vienyt hyökkäyspelistä punaisen langan ja Sputnikkien laukaisukartta eilisestä ottelusta on surullista katsottavaa. Puolustuksesta on poissa ainakin viisi pelaajaa ja vajetta on paikattu lainamiehillä, eikä ainakaan eilen puolustuspeli sujunut mitenkään mallikkaasti. Tero Lehterää ei käy joukkueen peräsimessä kateeksi.

Lyö vetoa ottelusta:

HIFK:n useamman maalin tasoituksesta on suurimmat valuet syöty, joten joudun katsomaan muita vetoja tähän otteluun. Otan vedon sen puolesta, että kotijoukkue tekee varsinaisella peliajalla vähintään neljä osumaa: vetosuositus on HIFK:n maalit, yli 3.5 (60 min) kertoimella 1,84.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO