”Hieno ilta” – NHL:n suomalaislupaus tulitti uransa ensimmäisen kypärätempun voitossa – edellinen potti oli tullut viime vuonna

© Kuva: Getty Images

Nokialainen Otto Koivula, 21, nakutti Suomen aikaa sunnuntai-iltana AHL-uransa ensimmäisen hattutempun Laval Rocketin reppuun. Bridgeport Sound Tigers voitti 6-3 katkaisten seitsemän ottelun tappiokierteensä. Edellisen voittonsa se oli napannut viime vuoden lopulla.

Koitoksen ykköstähti nakutti häkit vain 24 minuutin sisällä toisistaan. Osumat olivat 2-0-, 3-0- ja 4-2-pömpelit. Pelaajan tilastoissa on se erikoisuus, että hän on maalannut tällä kaudella vain kolmessa ottelussa – yhdessä nyt siis kolmesti, yhdessä kahdesti ja yhdessä kerran.

– Tänään oli hieno ilta. Kiekko pomppi toisinaan onnekkaasti, pelaaja sanoi seuran Twitter-tilin videolla tyynesti.

Seuraavaksi Koivula ja kumppanit kohtaavat muun muassa Urho Vaakanaisen ja Joona Koppasen tähdittämän Providence Bruinsin ensi viikonlopun tuplapeleissä.

– Niistä tulee hauskaa, taitavat olla ensimmäiset tuplapelit heitä vastaan. Se on hyvä joukkue. Meidän pitää olla valmiita.

Koivula on tehtaillut tällä kaudella 24 ottelussa pisteet 6+10=16 (-5). Hän on NY Islandersin juhannuksen 2016 neljännen kierroksen 120. varaus. NHL:ssä hän on pelannut tällä kaudella kuusi ottelua pisteittä.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.