© Kuva: Ilari Isotalo

Hermes – TuTo: Maistuva vetoidea Mestiksessä

Mestis
Hermes – TuTo
Lauantai 04.01. klo 17:00

Otetaan lauantain ratoksi myös Mestiksestä yksi nosto. Sarjasta on pelattu pian kaksi kolmasosaa ja jyvät alkavat erottua akanoista. Kokkolan Hermeksen taso näyttää tällä kaudella riittävän playoff-paikasta taistelemiseen. Joukkue on tällä hetkellä kahdeksantena sarjassa – kolme pistettä Kiekko-Vantaata edellä. TuTo puolestaan on hivuttautunut pikku hiljaa neljän sakkiin ja nimivahva joukkue pelaa nousujohteisesti.

Hermes on pitänyt vuodenvaihteen yli pikkutauon. Loppuvuoden kamppailut sujuivat kokkolalaisilta vaihtelevasti – varsinkin vieraissa joukkueella on ollut ajoittaisia vaikeuksia päästä pisteille. Tämän vuoden Hermes ei ole millään tavalla värikäs nippu, vaan enemmänkin peruspuurtaja. Viime ottelussa Janne Tuunasen suojatit pelasivat eheästi ja nollasivat sarjan peräpäässä taistelevan RoKin.

TuTo on Mestikseen kovatasoinen nippu, sillä joukkueessa löytyy liigakokemusta lähes tuhannen ottelun verran. Perjantaina turkulaiset löivät Jokipojat kotonaan, vaikka laukaukset menivät selkeästi vieraille. Antti Virtasen nipussa laatu alkaa näkymään ja niinpä TuTo on tällä hetkellä sarjanelosena – ja odotan sen myös sijoittuvan neljän parhaan joukkoon runkosarjassa. Kokkola ei ole helppo paikka pelata, mutta TuTo tulee varmasti haastamaan kotijoukkueen kovaa.

Lyö vetoa ottelusta:

Kertoimet ovat niin Hermes -painotteisia, että olen pakotettu yrittämään vierasmenestystä. TuTo on minun pahveissani sen verran laadukkaampi yhdistelmä, että koti- ja lepoedusta huolimatta Hermes ei ole näin suuri suosikki. Maistuva vetosuositus on TuTo voittaa ottelun (sis. JA+RL) kertoimella 2,40.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.