© Kuva: Getty Images

Buffalo – Vancouver: Prime time-herkkua lauantai-iltaan

NHL
Buffalo – Vancouver
Lauantai 11.01. klo 20:00

Lauantain prime time -peli on Buffalon ja Vancouverin välinen ottelu. Molemmat joukkueet tarvitsevat kipeästi voittoja päästäkseen playoff-paikoille. Ennusmerkit eivät ole tähän otteluun kummallakaan kaksiset, sillä joukkueilla on selkeät tappiot alla. Isommassa kuvassa Vancouver on joukkueista paremmassa iskussa.

Buffalo ei voinut viime ottelussaan St. Louisille mitään, vaan sai kuonoonsa rumasti 5-1. Sabresin suomalaispuolustajat Rasmus Ristolainen ja Henri Jokiharju jäivät ottelussa ilman tehopisteitä. Buffalo on saalistanut viimeisessä kymmenessä ottelussa ainoastaan kolme voittoa ja tilanne Itäisessä konferenssissa on sen myötä menossa hankalammaksi. Tällä menolla pudotuspelit jäävät keväällä pelaamatta.

Vancouver on kärsinyt kaksi rumaa tappiota putkeen. Varsinkin 9-2 romahdus Tampa Bayta vastaan oli vaatimaton esitys, eikä Floridaakaan vastaan ollut suuremmin nokan koputtamista. Tätä ennen Vancouverin vire on ollut hyvä ja voittoja on tullut hyvällä prosentilla. Tähän otteluun Canucksilta vaaditaan ryhtiliike, sillä sen tilanne on Läntisessä konferenssissa kiperä.

Lyö vetoa ottelusta:

Ottelu on etukäteen hyvin tasainen ja vedonlyönnillinen mielenkiinto kohdistuu maaleihin, joita odotan ottelussa nähtävän. Annan maltillisen vetosuosituksen vähintään kuudesta maalista varsinaisella peliajalla: Ottelussa yli 5.5 maalia (60 min) kertoimella 1,74.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.