Yllättävä päätös: Liigajoukkueen parhaan maalintekijän sopimus purettu – ”Tekeminen ei tyydyttänyt”

Stanley Cup -finaalit alkavat! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Liigajoukkue Ässät tiedotti kotisivuillaan, että ruotsalaishyökkääjä Edwin Hedbergin sopimus on purettu hyvässä yhteisymmärryksessä. Nyt joukkue etsii hyökkäyspäähän vahvistusta.

– Hedbergin hankinta tuli ajankohtaiseksi viikko ennen sarjan alkua, koska meillä oli yhtäältä tarvetta ja toisaalta epätietoisuutta, pystyykö yksi kärkipelaajistamme pelaamaan rikkonaisen harjoituskauden jälkeen, Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula kommentoi.

Ruotsalainen väläytteli osaamistaan ajoittain hyvin. Kultakypärääkin kantanut pelaaja ampui Ässissä peräti yhdeksän häkkiä, jolla irtoaa joukkueen sisäisen maalipörssin kärkipaikka edelleen.

– Tietenkin, jos joukkueen paras maalintekijä istuu katsomossa, se on merkki siitä, että muilta osin tekeminen ei tyydyttänyt pelaajaa eikä seuraa, Kerttula jatkoi.

– Minä kannan rekrytointivastuullisena tästä vastuun ja tilanne on sikäli akuutti pelaajaliikenteen osalta, että tarvitsemme lisää voimaa hyökkäykseen johtuen akuutista loukkaantumistilanteesta.

Kaikkiaan 24 ottelua pelanneen Hedbergin viimeiseksi otteluksi jäi marraskuun lopulla pelattu TPS-koitos.

– Tietenkin on aina surullista, kun asiat menevät näin. Toivon joukkueelle ja kaikille joukkueen jäsenille pelkkää hyvää ja menestystä jatkossa, Hedberg kommentoi.

Stanley Cup -finaalit alkavat! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!