NHL:ssä toisen ottelunsa lauantaiyönä pelannut Montreal Canadiensin Otto Leskinen pääsi juhlimaan joukkueensa kanssa voittoa, kun Habs kaatoi NY Rangersin yöllä luvuin 2-1.

Ottelu oli Pieksämäen kasvatti Leskiselle kaksijakoinen. Uransa avauspelissä äskettäin reilut seitsemän minuuttia peliaikaa kellottanut pakki sai vastuuta nyt jo lähes 11 minuuttia, mutta tehotilasto painui asteen pakkaselle. Toisaalta Habs napsi voiton.

Leskinen oli yhdessä erityisen ikävässä valossa esillä ottelun toisessa erässä Rangersin naputettua tasoituksen. Pieksämäkeläinen ei saanut pikkumustaa kiinni Canadiensin hyökkäyspään siniviivalla. Tämän seurauksena Rangersin Brendan Smith painoi läpi ja pelin 1-1:een.

x - New York Rangers

@NYRangers
Because a GIF wasn't enough.

Virhe ei puolustajan onneksi maksanut pinnoja. Leskisen joukkuekaveri Nate Thompson iski voittomaalin reilut minuutti ennen loppua.

Leskinen on ollut AHL:n puolella tehokas tehtailtuaan Laval Rocketin paidassa 24 ottelussa komeat tehot 1+11=12. Lisäksi farmissa hän johtaa suomalaisten sisäistä syöttöpörssiä.