Unelmaottelu! Suomalaishyökkääjä iski ulkojäillä ilmaveivimaalin ja sinetöi voiton – katso upea suoritus

© Kuva: Getty Images

Saksan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla DEL2:ssa pelaava Roope Ranta häikäisi viikonloppuna Löwen Frankfurtin paidassa. Pelaaja tempaisi pikkumustan ylivoimalla häkkiin Bad Nauheimia vastaan ylivoimalla ilmaveivillä. Rannan edustama poppoo voitti pelin lukemin 3-2 voittolaukauskisassa.

Liigassa 78 ottelua ja Mestiksessä 303 kamppailua pelannut Ranta iski koitoksessa pisteet 1+1. Kaiken lisäksi Ranta oli voittolaukauskisassa ainoa pelaaja, joka osui joukkueelleen – ja vieläpä kahdesti. DEL2-liigan peli olikin suomalaiselle todennäköisesti unelmaottelu, sillä se pelattiin ulkojäillä.

Rannan edustama joukkue on 14 joukkueen sarjassa keskikastissa kahdeksantena. Suomalaispelaaja on takonut sarjassa tehot 16+11=27 keikkuen tuolla saldolla pistepörssissä 30. sijan paikkeilla. Ranta on Löwenin ykköstehomies.

Liigassa kausina 2007-12 pelannut suomalainen viimeisteli tuolloin Bluesin paidassa kaikkiaan tehot 12+14=16, Mestiksessä hänen pisteensä ovat 112+180=292.