© Kuva: Leijonat.fi

Suomi – Ruotsi: Aamupeli Moskovassa

Euro Hockey Tour
Suomi – Ruotsi
Lauantai 14.12. klo 10:00

Euro Hockey Tourin lauantai valkenee Suomen ja Ruotsin joukkueille todella aikaisin, sillä kiekko tippuu Moskovassa jäähän jo aamupäivällä. On syy ottelun erikoiselle ajankohdalle mikä tahansa, se vaikuttanee pelin luonteeseen jonkun verran – onhan kiekkoilussa aamujäillä ollut tavallisesti aivan erilainen merkitys. Mutta eiköhän tästäkin aivan kelpo brunssipeli saada aikaiseksi.

Suomi oli Tshekkiä vastaan ensimmäisessä erässä todella monta potkua jäljessä: isännät tekivät lähinnä mitä tykkäsivät ja 3-1 tilanne ensimmäisellä erätauolla mairitteli Leijonia voimakkaasti. Jukka Jalonen sai joukkueesta ujouden karistettua ensimmäisellä erätauolla ja joukkue vastasi huutoon määrätietoisesti – tulemalla lopulta 3-3 tasoihin. Jatkoajalla Tshekki oli sen sijaan parempi. Esitys oli hyvin kaksijakoinen ja lauantaina on mielenkiintoista nähdä, onko joukkue paremmin valmiina Ruotsia vastaan.

Ruotsi meni pelin kuvan vastaisesti jo 0-3 johtoon Venäjää vastaan. Päälle painanut Venäjä pääsi maalin makuun vasta toisen erän loppupuolella ja lopulta ottelu päättyi Ruotsille lukemin 3-4. Kokenut Lars Johansson oli Tre Kronorin maalilla todella vakuuttava ja antoi hyvän työnäytteen valmentaja Johan Garpenlöville, jolle torstain voitto oli ensimmäinen maajoukkueen peräsimessä. Suomea vastaan paine tulee oletettavasti olemaan astetta kevyempää.

Lyö vetoa ottelusta:

Molempien joukkueiden otteluissa tehtiin maaleja hieman enemmän kuin odotettavissa oli. Leijonat pelasi kuitenkin loppupelin hyvin tiukasti ja samaan pystyy myös kuvioitaan kuntoon saava Tre Kronor. Aamupeli voi lisäksi laskea pelin tempoa, joten maaliodottama laskee entisestään. Otan lauantaipeliin rohkean vedon vähämaalisuudesta: vetosuositus on Ottelussa alle 4.5 maalia (60 min) kertoimella 2,19.

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.