Liigan kärkikahinoihin viime kauden katastrofin jälkeen palannut JYP tiedotti nettisivuillaan, että sen yhteistyöseura KeuPa HT:n tehomiehet Janne Kumpulainen ja Janne Kettunen vahvistavat jyväskyläläisten hyökkäysosastoa Jukurit- ja TPS-otteluissa.

Alkukaudella loistaneet Julius Nättinen, Petrus Palmu (arkistokuvassa) ja Miska Siikonen matkaavat Leijonien mukana ympäri Euroopan pelattavassa Euro Hockey Tourin turnauksessa.

– Kumpulaisen ja Kettusen viikon lainapestit ovat meille tämän viikon otteluihin äärimmäisen iso apu ja myös osoitus erinomaisesti toimivasta yhteistyöstä KeuPa HT:n kanssa, urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen kommentoi.

Kumpulainen on Mestiksen pistepörssin kolmonen, kun 21 ottelussa hän on nakuttanut messevät tehot 4+21=25 (+7). Kettunen seuraa perässä 21 pelin saldolla 13+11=24 (+12).

28-vuotias syöttökone Kumpulainen on pelannut Liigassa 46 peliä Jukureissa ja Kettunen 30 kamppailua SaiPassa.

– Uskon molempien pelaajien aiemmasta liigakokemuksesta olevan hyötyä heidän sopeutumisessaan takaisin liigan pelitempoon. Kumpulainen ja Kettunen ovat molemmat olleet tällä kaudella Mestiksen kärkihyökkääjiä ja uskon heidän pystyvän voittavaan peliin myös liigatasolla.

JYPin pelit ovat ohjelmassa keskiviikkona ja perjantaina, Suomi puolestaan pelaa EHT:tä torstaista sunnuntaihin Tsekin Plzenissä sekä Venäjällä Moskovassa ja Pietarissa.