Nuorten MM-kisat
Ruotsi – Suomi
Torstai 26.12. klo 20:00

Vuodenvaihteen urheilullinen kohokohta suomalaisittain on jääkiekon nuorten MM-turnaus. Laadukkaat joukkueet, viihdyttävät ottelut ja napakka turnausohjelma tekevät tästä hyvän turnauksen ja tarkalle seuraajalle on myös vedonlyönnillistä etua tarjolla. Suomen nuoret Leijonat lähtevät turnaukseen isolla ottelulla ennakkoon vahvaa Ruotsia vastaan.

Juniorkronorna ei ole 2010-luvulla menestynyt aivan suomalaisten lailla, sillä koko 2000-luvun ainoa mestaruus on vuodelta 2012. Ruotsi on kuitenkin etukäteen kunnioitettava vastus – sen puolustuksessa luutii viisi ykköskierroksen NHL-varausta (mm. Rasmus Sandin) ja riveissä on myös kosolti Ruotsin pääsarjassa vakuuttaneita kasvoja. Erikseen voi vielä mainita Winnipegissä alkukaudesta pelanneen David Gustafssonin. Ruotsin taitotaso ja liikkuvuus tekevät siitä tähän otteluun ennakkosuosikin.

Raimo Helminen on valinnut parhaat saatavilla olevat young gunsit Suomen U20 -joukkueeseen ja vaikka etenkään hyökkäyksessä taso ei ole erityisen leveää, on joukkue valmis suurtekoihin. Rasmus Kupari on tärkeä vahvistus LA Kingsin organisaatiosta kärkisentteriksi. Ykkösvahdiksi mallattu Justus Annunen ja puolustuksen kärkiparit ovat laatutavaraa millä tahansa mittarilla. Helmisen taktiikka Ruotsia vastaan on mielenkiintoista nähdä.

Lyö vetoa ottelusta:

Odotan ensimmäisestä ottelusta tarkkaa taistoa ja lähtökohtaisesti maaliodottama on hieman alempana kuin markkinat tuntuvat ajattelevan. Marraskuussa Ruotsi oli joukkueiden välisissä parempi lukemin 2-1. Vetosuositus otteluun on Ottelussa alle 5.5 maalia kertoimella 1,81.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO