Peliitat – Jokipojat: Revanssiottelu Heinolan betonissa

Mestis
Peliitat – Jokipojat
Sunnuntai 29.12. klo 16:00

Mestiksessä pelataan välipäivinä revanssiviikonloppu. Eilen Peliitat ja Jokipojat ottivat yhteen tasaisissa merkeissä Joensuun Mehtimäessä ja tänään on uusi kohtaaminen Heinolan betonissa. Peliitat on tällä hetkellä sarjassa viimeistä edellisenä, kun taas Jokipojat on sarjataulukon puolivälissä kuudentena. Sunnuntain sarjakierros on vuosikymmenen viimeinen – seuraavat pelit pelataan ensi perjantaina.

Peliittojen syksy Mestiksessä ei ole ollut helppo. Nuorelle joukkueelle on tullut maksettavaksi kalliita oppirahoja, kun kovuus ei ole riittänyt otteluiden voittamiseen, vaan johtoasemassa on tapahtunut useita sulamisia. Tällä hetkellä syksyllä vastuuta saanut maalivahti Jasper Patrikainen on mukana nuorten MM-kisaryhmässä. Eilen Joensuussa Peliitat oli Jokipoikia vastaan parempi tiukassa ottelussa lukemin 4-5.

Jokipoikien kohtaloksi koitui eilen huonommin onnistunut maalivahtipeli sekä jäähyily – erityisesti Jussi Tammelan keihästämisestä saama 5+20 minuutin rangaistus. Jokipojille leimallista on ollut otteiden heittely: mallikasta esitystä voi seurata täydellinen mahalasku. Kyseessä on kuitenkin peruslaadukas Mestis-joukkue, joka tulee taatusti sisuuntuneena Heinolaan.

Lyö vetoa ottelusta:

Jokipojat on vieraissakin suosikki, mutta en näe suosikkiasemaa aivan kerrointen mukaisena vaan otteitaan petranneella Peliitoilla on kotonaan saumat. Niinpä otetaan kevyttä suositusta kotimenestyksestä. Vetosuositus on Peliitat voittaa ottelun (sisältäen mahd. jatkoajan ja rangaistuslaukaukset) kertoimella 2,28.

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.