Suomalaisvahti Joonas Korpisalo jatkaa väkeviä otteitaan NHL:ssä. Columbus Blue Jacketsin torjuja sai lähimenneisyydessä osakseen epäilyjä niskaansa, mutta nyt pelaaja on todistanut sen, ettei Columbuksen tekeminen jää ainakaan hänestä kiinni.

Korpisalo oli Los Angeles Kings -pelissä taas iskussa hänen ottaessa 23 koppia. 25-vuotiaan porilaisen torjuntaprosentti näytti 3-2-jatkoaikavoittoon päättyneen kamppailun jälkeen vakuuttavia lukemia 92,0.

– Minulla on varma tunne jäällä. Mitä enemmän pelaan, sitä varmemman olon saan. Yritän vain olla oma itseni, pitää hauskaa ja nauttia pelistä. Olemme pelanneet myös joukkueena hyvin, joten pelaaminen on nyt hauskaa, Korpisalo hehkutti NHL.comin suomenkielisellä sivustolla.

[nosto tasoitus=”vasen”]- Minulla on varma tunne jäällä. Mitä enemmän pelaan, sitä varmemman olon saan.[/nosto]

Voitto oli suomalaiselle kolmas peräkkäin. Korpisalo on pysäytellyt pikkumustia tällä kaudella 90,8 prosentin tarkkuudella, päästettyjen maalien keskiarvo on 2,64.

– Joonas näyttää todella itsevarmalta eikä tee ylimääräisiä liikkeitä. Hän on mahdollistanut meille paljon hyvillä otteillaan, iloitsi Blue Jacketsin päävalmentaja John Tortorella puolestaan kehui.

Columbus keikkuu itäisessä konferenssissa vasta 13:nnella sijalla, mutta vain muutaman pinnan päässä jatkopaikoista.

[nosto tasoitus=”oikea”]- Joonas näyttää todella itsevarmalta eikä tee ylimääräisiä liikkeitä.[/nosto]

– Kun pelaamme omaa peliä, olemme pelottava joukkue. Kun käytämme vahvuuksiamme ja noudatamme pelisuunnitelmaamme, hyviä asioita tapahtuu. Nyt meidän täytyy vain löytää keinot siihen, että pystymme tekemään niitä asioita pelistä toiseen, Columbuksen hyökkääjä Oliver Bjorkstrand sanoi.