NHL-legenda menetti hermonsa riehuvaan maalivahtiin – tiputti Carolina-vahdin yhdellä iskulla

© Kuva: Getty Images

NHL:n torstain ja perjantain välisen yön kierroksella nähtiin erikoinen episodi Carolina Hurricanesin ja San Jose Sharksin kohdatessa Raleigh’issa.

Tunteita kuohuttanut tilanne sai alkunsa, kun vierasjoukkue Sharksin seuralegenda Joe Thornton kävi pelitilanteen jälkeen napauttamassa Hurricanes-maalivahti Petr Mrazekia näpeille tämän suljettua jo kiekon hanskansa alle.

Tästä tulistuneena Mrazek yritti ensin huitaista järkälemäistä Thorntonia mailallaan, minkä jälkeen maalivahti lähti sentterin perään selvittelemään kaksikon välejä. Yleensä rauhallisena herrasmiespelaajana tunnettu kokenut Thornton menetti hänkin tilanteessa malttiaan, ja mottasi maalivahtia hanskalla suoraan kurkun tietämille.

Mrazek puolestaan kaatui iskun voimasta teatraalisesti jään pintaan kuin tyrmäysiskun saaneena. Maalivahti ei loukkaantunut tilanteessa, joten kyseessä olikin mitä ilmeisemmin pelkkä yritys kalastella jäähyä 40-vuotiaalle tulevalle Hall of Fame -pelaajalle.

Itse ottelussa Hurricanes oli vahvempi voittolaukauskilpailun jälkeen maalein 3-2.

Katso tunteita kuohuttanut tilanne alta:

LUE MYÖS: Hurja tilanne! 100-kiloinen NHL-kolossi jyräsi Jesperi Kotkaniemen sairastuvalle

LUE MYÖS: Kaapo Kakko tehoille Rangersin voitossa! Jack Hughes jäänyt jo kakkoseksi


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!