Lisäapu takalinjoille! Pelicans vahvistuu nuorella HIFK-nimellä

© Kuva: Juha Tamminen

Pelicans vahvistaa takalinjojaan nuorella Elias Ulanderilla.

Nuori HIFK-pakki hyppää Lahteen tammikuun loppuun asti ulottuvalla lainapestillä. Nuorukainen paikkaa samalla Pelicansin pakkipulaa.

22-vuotias Ulander on kiinnostava nimi Liigaan – nuorukainen on jäänyt HIFK:ssa ilman peliaikaa – sen myötä pakki on joutunut kiertämään alkukaudesta Mestistä lyhyillä pätkädiileillä. Alle on tullut kuluneella kaudella kuusi ottelu HIFK:ssa sekä 13 ottelua Mestiksessä Jokipoikien ja RoKin riveissä.

Ulanderilla on potentiaalia Liigaan. Pakki väläytteli jo vuosi sitten syksyllä HIFK:n liigaryhmän matkassa harjoituskaudella ollen joukkueensa parhaita pakkeja. Kiekollisesti taitava pakki jäi kuitenkin Helsingissä kauden alettua ilman kunnollista roolia – sen myötä lopullinen läpimurto Liigaan on jäänyt vielä tekemättä.

Ulanderilla on vyöllä myös muutamia pelejä Leijonien nuorisomaajoukkueista.