Jopa tulevaisuuden NHL-ykkösvaraukseksi Pohjois-Amerikan kiekkomedioissa povailtu kanadansuomalainen hyökkääjä Brad Lambert debytoi HIFK:n paidassa Liigassa perjantai-illan vierasottelussa Porin Ässiä vastaan.

Täksi kaudeksi Lahden Pelicansista HIFK-paitaan vaihtanut vasta 15-vuotias Lambert on pelannut alkukauden HIFK:n A-nuorissa, jossa nuorukainen on nakutellut 29 peliin tehot 12+15=27. Lambertista tulee samalla liigahistorian toiseksi nuorin debytantti Jukurien Mikko Kokkosen jälkeen.

Debyyttinsä samassa ottelussa saa myös takavuosien hiihtäjäsuuruus Mika Myllylän poika Wiljami Myllylä. 18-vuotias hyökkääjä on pelannut tällä kaudella kahden Mestis-pelin lisäksi 28 peliä HIFK:n A-nuorissa tehtaillen niissä tehot 14+9=23.

Helsingin IFK

@HIFKHockey
Uusia Kolleja edareissa!

Liigadebyytit illalla Porissa Brad Lambertille ja Wiljami Myllylälle.

#HIFK #Liiga #Kollit