Hurja huhu megatähti Taylor Hallin siirron ympärillä: kaksi suomalaispelaajaa vaihtonappuloina?

© Kuva: Getty Images

NHL:n arvokkaimmaksi pelaajaksi toissa kaudella valitun New Jersey Devilsin megatähti Taylor Hallin siirron ympärillä pyörivä huhumylly sai sunnuntaina suomalaisittain erittäin mielenkiintoisen käänteen.

Hallin palveluksista on kiinnostunut tuoreiden tietojen mukaan myös Florida Panthers, jonka farmiseura Springfield Thunderbirds on nyt jättänyt kaksi suomalaista kärkivarausta, Aleksi Heponiemen sekä Henrik Borgströmin ulos joukkueen pelaavasta kokoonpanosta.

Suomalaishyökkääjien uskotaankin Pohjois-Amerikan lähteiden mukaan olevan mukana neuvotteluissa Hallin siirtoon liittyen. Mikäli Panthers hankkii 28-vuotiaan megatähden, arvellaan ainakin toisen suomalaiskaksikosta sisältyvän Devilsiin vaihdossa lähtevään pakettiin.

Hallin mahdolliseen siirtoon Floridan aurinkoon on huhuttu sisältyväksi myös seuran pitkäaikaista luottosentteri Vincent Trocheckiä. Panthersin lisäksi Arizona Coyotesia pidetään tällä hetkellä toisena potentiaalisena vaihtoehtona Hallille. Mukana keskusteluissa ovat pyörineet myös mm. hallitseva Stanley Cup -mestari St. Louis Blues sekä Colorado Avalanche.

The Fourth Period -sivuston NHL-toimittaja David Pagnotta twiittasi lauantai-iltana Suomen aikaa Devilsin todennäköisesti viimeistelevän Hallin lähdön seuraavan vuorokauden sisällä.

LUE MYÖS: Ilja Kovaltshukin siirtosaagassa iso päivä – tässäkö uusi seura?


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!