Ässät täräytti jatkosopimuksia: Tärkeät runkopelaajat jatkavat patapaidassa – ”Porissa on ihmisen hyvä olla”

Torstaiyönä Vegas ja Chicago askissa! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Ässät tiedottaa tehneensä yksivuotiset jatkosopimukset hyökkääjä Peter Tiivolan ja puolustaja Teemu Vuorisalon kanssa.

Tiivola pelaa Ässissä parhaillaan toista kauttaan ja on summannut 26 ottelussa tehot 5+8=13.

– Tiivolassa on kapasiteettia kasvaa isommaksi johtajaksi. Hänellä on siihen soveltuva persoona ja kyky tehdä kanssapelaajistaan parempia. Hän on hieno tyyppi, jolla parhaat pelivuodet ovat vielä edessä. Peter on iso työteliäs pelaaja, vahva kamppailija ja sekä erinomainen pelaaja molempiin suuntiin, Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula toteaa seuran nettisivulla.

– Koen, että täällä on paras mahdollisuus kehittyä. Ässissä on nyt hyvä meininki päällä. Täällä on tehty paljon asioita oikein ja puitteet ovat huippuluokkaa. Porissa on ihmisen hyvä olla, Tiivola kommentoi jatkodiiliään.

Ässien oma kasvatti Vuorisalo on tällä kaudella pelaamissaan 17 ottelussa tehnyt 6 (2+4) tehopistettä. Kuluvaan sesonkiin lähtö ei ollut helppo.

– Vuorisalolla on taustallaan vuosi pelaamatta loukkaantumisen vuoksi. Hän päätti keväällä laittaa itsensä henkisesti ja fyysisesti sataprosenttisesti likoon urheilijana, Kerttula toteaa ja jatkaa:

– Takamatka loukkaantumisesta johtuen on pitkä, mutta hän on osoittanut isoa kasvua urheilijana ja ihmisenä. Uskomme, että pystymme auttamaan häntä tavoittamaan omia unelmiaan ja hän on hyvällä tiellä.

Torstaiyönä Vegas ja Chicago askissa! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!