© Kuva: Getty Images

Tshekki – Ruotsi: Illan toinen tasonmittaus

Euro Hockey Tour
Tshekki – Ruotsi
Torstai 07.11. klo 19:30

Tshekki ja Ruotsi aloittavat oman EHT-urakkansa torstaina Ruotsissa, Leksandissa. Ottelu on syytä ottaa luupin alle, sillä molemmat joukkueet pelaavat vielä viikonloppuna Leijonia vastaan. Molemmilla on mielenkiintoinen kokoonpano tähän turnaukseen, eikä ainakaan ennen otteluita merkittävää tasoeroa ole havaittavissa.

Tshekin joukkueesta kohoaa mielenkiintoisimpina niminä kaksi kotoisessa Liigassamme pelaavaa puolustajaa: Kärppien Jakub Krejcik sekä Jukureiden Jakub Galvas. Valmentajana jatkaa tällä kaudella kokenut kettu Milos Riha, joka johdatti tshekit viime keväänä MM-kisoissa neljännelle sijalle. Riha on onnistunut hyvin joukkueensa peräsimessä – MM-kisoissa peli-ilme oli hyvä, joten valmennuksesta menestys ei jää kiinni tälläkään kaudella.

Ruotsin joukkueen peräsimeen on täksi kaudeksi tullut Johan Garpenlöv, jolle tämä turnaus on siis ensipisto maajoukkueen kanssa. Joukkueen runko koostuu Ruotsin pääsarjan pelaajista – joskin muutamia KHL-miehiä ja Sveitsissä pelaavia on myös mukana. Olisi ollut mielenkiintoista nähdä Tre Kronorin riveissä myös Lukossa loistanut Robin Press, mutta miehen maajoukkuedebyytti siirtyy tuonnemmaksi. Valmentajanvaihdon myötä Ruotsi on tähän turnaukseen pieni arvoitus.

Lyö vetoa ottelusta:

Tre Kronorin kotiedusta huolimatta lähden liikkeelle melko tasaisesta ottelusta. Kevyenä suosituksena otan kovan kertoimen rohkaisemana Tshekin menestystä: vetosuositus on Tshekki voittaa ottelun (sisältää mahd. jatkoajan ja rangaistuslaukaukset) kertoimella 2,38.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.