Täh? Koeajalla vakuuttanut pistelinko ei kelpaa sittenkään Liigaan – suuntaa jo kauden kolmanteen joukkueeseensa

Mestiksen syöttöpörssin viime kaudella ylivoimaisesti voittanut ja pistepörssissäkin kakkoseksi sijoittunut Samu Markkula voi edelleen vain haaveilla vakituisesta liigapaikasta. Mestis-joukkue Hermes tiedotti kotisivuillaan, että tuttu hyökkääjä vahvistaa joukkuetta kahden kuukauden ajan.

– Markkula on tuttu kaveri valmennukselle ja toisinpäin. Homma toimi viime vuonna hienosti ja ”Mara” tietää kulttuurin, mihin hän tulee, Hermeksen urheilutoimenjohtaja Pasi Tuukkanen sanoi.

Liigassa kaikkiaan 22 ottelua tehoin 0+4=4 pelannut Markkula nakutti Hermeksessä viime kaudella 49 runkosarjan pelissä järjettömät tehot 16+47=63. Syöttöjä kertyi siis liki yksi per peli. Sama oli laulu playoffeissa, sillä kuusi pudotuspeliottelua toivat pisteet 1+5=6.

– Varmasti saamme sitä, mitä tilaamme, eli tehopisteitä, mutta myös kokonaisvaltaisesti tehokasta pelaamista. Hän on hyvä esimerkki siitä, että tunnollisesti puolustamalla saadaan tehokkuutta myös hyökkäyspeliin.

Markkulan syksyn tarina on kummallinen. Sport tiedotti kotisivuillaan aiemmin, että syyskuun loppuun asti joukkueessa koeajalla olleen pelaajan testi poiki sopimuksen, joka kattaa loppukauden ja jossa on myös optio seuraavasta kaudesta.

Kotkapaidoissa Markkula on kuitenkin pelannut vain kuusi peliä tehoin 0+2=2. Mestiksen Hokissa hyökkääjä luuti neljässä ottelussa pistein 1+3=4, ja nyt hän loikkaa jo kauden kolmanteen joukkueeseensa.

– Aikaisemminkin oli jo puhetta lainasta Markkulan kohdalla, mutta nyt pidempi ja suunnitelmallisempi ajanjakso sopii meille hyvin.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!