Euro Hockey Tour
Suomi – Tshekki
Lauantai 09.11. klo 17:30

Karjala-turnaus jatkuu lauantaina ja Suomi saa vastaansa avausottelussa Ruotsin lyöneen Tshekin. Leijonat voitti eilen niukasti Venäjän, joten tämän ottelun voittaja on melko lähellä jo koko turnauksenkin voittoa. Lähtökohtaisesti puhumme tasaisemmasta ottelusta verrattuna siihen, miten vetomarkkinat tämän matsin käsittävät.

Vahvalla kokoonpanolla kotiturnaukseen lähteneet Leijonat siis voittivat Venäjän 4-3, mutta ei Jukka Jalosella ole syytä suurempaan henkselien paukutteluun. Otteet vaihtelivat, eivätkä kaikki pelaajat olleet valmiita kansainvälisen pelin vauhtiin. Ilahduttavaa oli kuitenkin tappiotilanteesta nouseminen sekä hyvin toiminut ylivoimapeli. Harri Pesonen kunnostautui kahdella läheltä tehdyllä maalilla. Jalonen yrittää varmasti perjantain aikana saamaan joukkueesta tasaisuuden esiin. Sitä tarvitaan sitkeitä tshekkejä vastaan.

Tshekki haki siis Ruotsilta pisteet Leksandissa pelatusta ottelusta. Ruotsi pääsi paikoille ja yritti sitkeästi, mutta Milos Rihan Tshekki paineisti hyvin ja käytti tilanteensa paremmin hyväkseen. Kolmannen erän painostuskaan ei tuonut Tre Kronorille lisämaaleja ja Michal Repik laittoi mustan tyhjiin – ottelu päättyi tshekeille 3-1. Roman Will onnistui maalissa erinomaisesti. Leijonille Tshekki antaa kyllä kovan haasteen.

Lyö vetoa ottelusta:

Suomi on asetettu ottelussa suureksi suosikiksi ja kotiedusta huolimatta näen matsin potentiaalisesti paljon tasaisempana. Niinpä otan kantaa vetomarkkinoita vastaan ja pelit menevät Tshekille. Vetosuositus on Tshekki voittaa ottelun (sisältää mahd. jatkoajan ja rangaistuslaukaukset) kertoimella 2,95.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO