Suomalaisvalmentajan edustama sveitsiläisseura hankki MM-kultaleijonalle nimekkään korvaajan

© Kuva: Getty Images

Sami Kapasen valmentama Sveitsin pääsarjaseura HC Lugano on vahvistanut puolustustaan NHL:ssä vuosikaudet pelanneella puolustaja Paul Postmalla.

30-vuotias kanadalainen saapuu NLA:ään reilun vuoden mittaiselta KHL-stintiltään. Mies sai hiljattain potkut Metallurg Magnitogorskista, jonka riveissä puolustaja ehti luutia alkukaudesta 10 ottelua tehoin 0+2.

Pohjois-Amerikassa 204 NHL- sekä 239 AHL-peliä pelannut Postma siirtyi Pohjois-Amerikasta KHL:ään viime kaudeksi. Mies iski tuolloin Ak Bars Kazanin riveissä pelaamissaan 57 ottelussa komeat tehot 8+20=28. Puolustajan plusmiinus-lukema oli sekin vakuuttava +20. Puolustaja korvaa Luganossa KHL-seura Barys Nur-Sultanin (ent. Barys Astana) riveihin siirtyneen MM-kultapuolustaja Atte Ohtamaan.

Kapasen johtaman Luganon alkukausi NLA:ssa on ollut takkuinen. Joukkue on voittanut 18 pelistään vain kahdeksan ja majailee tällä hetkellä pudotuspeliviivan tuntumassa seitsemäntenä.

LUE MYÖS: Ville Leino paljastaa syyt kohutun NHL-jättisopimuksen taustalla – ”Ajattelin, että joukkue olisi…”