Siirtyykö Aleksandr Ovetshkin KHL:ään? Jahtaa vielä yhtä suurta palkintoa – ”Ehkä hän saa tarjouksen, josta ei voi kieltäytyä”

© Kuva: Getty Images

Aleksandr Ovetshkin saattaa siirtyä lähivuosina NHL:stä KHL:ään, epäilee Venäjän jääkiekkoliiton presidentti Vladislav Tretjak.

Kiekkopomon mukaan 34-vuotias venäläinen supertähti hakee uralleen vielä yhtä erityistä palkintoa – ja tämän toteutuminen saattaa vaatia siirron KHL:ään. NHL ei ole nimittäin ainakaan tällä hetkellä osallistumassa Pekingin olympialaisiin vuonna 2022.

– En sulje pois tällaista mahdollisuutta (KHL-sopimusta). Sasha on voittanut urallaan useita palkintoja NHL:ssä, kuten Stanley Cupin. Tiedän, että hän haluaa todella tulla olympiavoittajaksi, ja Peking saattaa olla viimeinen mahdollisuus.

– Ehkä yksi KHL-seuroista antaa hänelle sellaisen tarjouksen, josta hän ei voi kieltäytyä, Tretjak toteaa NHL.comin haastattelussa.

Washington Capitalsissa pelaavan Ovetshkinin nykyinen NHL-sopimus päättyy kesällä 2021. Nähtäväksi jää, jatkaako mies vielä pitkään NHL:ssä vai haluaako hän päättää uransa kotimaassaan.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.