© Kuva: Ilari Isotalo

RoKi – SaPKo: Napapiirillä on taas jäätä

Mestis
RoKi – SaPKo
Sunnuntai 17.11. klo 15:00

Lappi Areenan jäähdytyskoneisto on saatu huollettua ja Rovaniemen ylpeys RoKi pääsee jälleen pelaamaan kotiotteluita. Sunnuntaina napapiirille tekee pistokeikan SaPKo, joka on sarjassa viidentenä vain viisi pistettä sarjaa johtavaa KeuPaa perässä. Molempien ottelut ovat olleet tällä kaudella suhteellisen tapahtumarikkaita, mutta onko tämä myös sunnuntain trendi?

RoKi pelasi perjantaina kotipelin otteitaan parantanutta Kiekko-Vantaata vastaan. Ottelu oli jo menossa niukasti vieraille, kun RoKi tuli tasoihin viimeisellä minuutilla ilman maalivahtia pelaten. Jatkoajalla vantaalaiset olivat vahvempia. Miro Lehtimäki teki ottelussa kaksi osumaa ja on osoittanut viime ajat oivaa virettä. Paavo Hölsä on laatuveskari tälle tasolle, mutta joskus puolustus voisi tukea vahtiaan hieman paremmin.

SaPKo katkaisi tappioputkensa perjantaina ja otti voiton Ketterästä 2-0 lukemin. Oskari Salminen oli nollapelissä kiekon tiellä 30 kertaa. Tasaisessa ottelussa SaPkon toinen maali tuli Ketterän pelatessa ilman maalivahtia. Edellisellä viikolla SaPKo pelasi Suomen Cupin finaalissa niin ikään Ketterää vastaan, mutta sillä kertaa imatralaiset olivat parempia.

Lyö vetoa ottelusta:

Vaikka perjantainen ottelu oli SaPKolle vähämaalinen, on joukkueella ollut tällä kaudella haasteita puolustuksensa kanssa. RoKin puolustuksella on myös omat heikot päivänsä. SaPKon paketti pysyi kuitenkin perjantaina niin hyvin kasassa, että korkeaan totaalilinjaan tekee mieli reagoida underia vetämällä: Vetosuositus on Ottelussa alle 6.5 maalia (60 min) kertoimella 1,94.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.