NHL-megatähti Taylor Hall ensi kaudeksi huippumielenkiintoiseen ”suomalaisseuraan”? Sisäpiiritoimittaja listasi 8 todennäköisintä vaihtoehtoa

© Kuva: Getty Images

New Jersey Devilsin riveissä viimeistä sopimuskauttaan pelaavasta Taylor Hallista on tulossa NHL:n ensi kesän halutuin vapaa agentti – mikäli toissa kauden arvokkain pelaaja päätyy mittauttamaan arvonsa vapailla markkinoilla.

Torstaina 28 vuotta täyttävän tähtilaitahyökkääjän ei uskota kiirehtivän jatkosopimusta Devilsin kanssa, jos sellainen ylipäänsä edes on miehen toiveissa. Yleinen käsitys NHL:n asiantuntijapiireissä onkin kääntymässä uskomukseen, jonka mukaan Hall ei olisi järin kiinnostunut jatkamaan uraansa keskinkertaisen Devilsin riveissä.

Sportsnetin sisäpiiritoimittaja Rory Boylen teki listan kahdeksasta mielestään Hallin kohdalla todennäköisimmästä ensi kauden seuravaihtoehdosta. Ykköseksi listalla nousee Mikko Rantasen ja Joonas Donskoin edustama, Suomessa ensi kaudella vieraileva Colorado Avalanche.

– Colorado olisi kaikista ”hauskin” kohde Hallille. Seuralla on palkkakatossaan rutkasti tilaa sekä lahjakas nuori pelaajarunko. He yrittivät vahvistaa joukkuettaan isosti jo viime kesänä, ja yrittävät samaa taatusti myös tulevan offseasonin aikana, toimittaja povaa.

Muita mahdollisia ja palkkakaton puitteissa todennäköisimpiä seuroja Hallille ovat Boylen listauksen mukaan New Jerseyn ja Coloradon lisäksi Pittsburgh Penguins, Edmonton Oilers, San Jose Sharks, Vancouver Canucks, Calgary Flames sekä Florida Panthers.

Hall on iskenyt tällä kaudella pelaamissaan 16 ottelussa Devilsille tehot 2+13=15.