NHL
New Jersey – NY Rangers
Lauantai 30.11. klo 20:00

Lauantaina NHL:ää pelataan eurooppalaisittain inhimilliseen aikaan, kun itärannikolla tahkotaan klassinen päiväpeli New Jersey Devilsin ja New York Rangersin välillä. Molemmat joukkueet kuuluvat Metropolitan divisioonan alempaan kastiin: Devils pitää perää ja Rangers on kuudentena muutaman pisteen enemmän keränneenä. Pisteet ovatkin luonnollisesti molemmille kipeästi tarpeen.

Torstaiyönä Devils pääsi voiton makuun, kun se kaatoi Montrealin vieraissa 4-6. Voitto oli senkin puolesta makea, että Devils on kärsinyt alkukaudesta tehottomuudesta. Tosin Canadiensin löperö alakerta helpotti urakkaa. Blake Colemanilla oli pöljä päivä ja mies merkkautti ottelussa tehot 2+2. Maalissa Mackenzie Blackwood torjui 44 kertaa ja joukossa oli muutama iso torjunta. Torstain voitto antoi Devilsille varmasti kaivattua itseluottamusta.

Perjantai-iltana Suomen aikaa Rangers pelasi vieraspelin Bostonia vastaan ja ottelu venyi jatkoajalle. Rangers näytti jo aiheuttavan Bruinsille kauden ensimmäisen varsinaisen peliajan kotitappion, mutta isännät tulivat väkisin tasoihin. Jatkoajalla Rangers joutui taipumaan, mutta esitys oli kokonaisuudessaan moitteeton ja lupaa joukkueelta jatkoonkin hyvää. Kaapo Kakko pelasi ottelussa reilut 13 minuuttia kiikaritehoilla.

Lyö vetoa ottelusta:

Devils ei ole Bruinsin tasoinen vastus, vaikka voitto alla otteluun tuleekin. Näen ottelun etukäteen melko tasaisena ja vetoihin kelpaa vierasvoitto: vetosuositus on NY Rangers voittaa ottelun (sisältäen jatkoajan ja rangaistuslaukaukset) kertoimella 2,18.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO