Muistatko Liigassa kahdesti käyneen hyökkääjän? Pelaaja palaa nyt askiin puolentoista vuoden tauon jälkeen

© Kuva: Ilari Isotalo

Suomessa pariin kertaan pelannut ja Liigassa KalPaa sekä Sportia edustanut tsekkihyökkääjä Tomas Kubalik (arkistokuvassa) palaa kaukaloihin oltuaan peleistä sivussa puolitoista kautta. NHL:ssäkin pelannut Kubalik on viilettänyt sarjapelissä edellisen kerran kaudella 2017-18.

Hyökkääjän uusi seura HC Karlovy Vary tiedotti Kubalikin paluusta Twitter-tilillään.

Pelaajalle tuli pitkä tauko terveyshuolien takia. Nyt ne ovat kuitenkin selätetty.

Kubalik on pelannut Liigassa 67 runkosarjan peliä tehoin 5+20=25. Lisäksi vyöllä on kuusi pudotuspeliottelua pistein 0+2=2. Aika etenkin Sportissa oli kaudella 2016-17 pettymys Kubalikin tehtyä 19 ottelussa vain kuusi (1+5) pinnaa.