NHL-seura Montreal Canadiens on nappaamassa ensi kauden joukkueeseensa kovan potentiaalin omaavan hyökkääjävahvistuksen KHL:stä, kertoo Sportsnetin NHL-toimittaja Elliotte Friedman.

31 Thoughts -podcastissa aiheesta puhunut Friedman kertoo Habsin olevan NHL-seuroista lähimpänä Moskovan TsSKA.n nuoren tähtihyökkääjä Konstantin Okulovin kiinnittämisestä.

24-vuotias Sibir Novosibirskin kasvatti on pelannut tällä kaudella 24 KHL-ottelua tehoin 6+8=14. Mies kuului varsinkin viime kaudella KHL:n parhaiden hyökkääjien joukkoon takomalla 48 peliin 31 pinnaa. Pudotuspeleissä venäläistähti nakutti 19 peliin yhdeksän maalia ja 14 tehopistettä.

TsSKA:ssa tällä kaudella Okulovin tavoin pelaava Alexander Romanov on hänkin siirtymässä jo lähitulevaisuudessa Canadiensin riveihin. 19-vuotias hyökkääjä on kanadalaisseuran 2. kierroksen varaus vuodelta 2018. Romanov ja Okulov ovat hyviä ystäviä keskenään, ja juuri Romanovin uskotaankin olevan pääroolissa Okulovin naaraamisessa Montrealiin.

Myös Edmonton Oilersin ja Toronto Maple Leafsin tiedetään kilpailevan Okulovin palveluksista Canadiensin kanssa.