KHL-kautensa heikosti aloittanut Dinamo Minsk on tehnyt joukkueeseensa suuria muutoksia.

Valkovenäläisseura tiedottaa nettisivullaan purkaneensa Drew Shoren sopimuksen ja asettaneensa Shane Princen itäliigan siirtolistalle.

Erikoiseksi yhdysvaltalaishyökkääjien hylkäämisen tekee seikka, että molemmat kuuluvat Dinamon alkukauden tehokkaimpiin pelaajiin.

Shore on ollut 17 (3+14) tehopisteellään joukkueen paras pistemies ja Prince puolestaan 13 (5+8) pinnallaan kolmanneksi paras.

Joukkueen GM Dmitri Baskov kuvaili kaksikon lähtöpasseja melko suorasanaisesti

– Olemme kiitollisia Shorelle hänen tekemästään työstä. Hän on erinomainen hyökkääjä ja toivotan hänelle menestystä jatkoon. Tarvitsemme kuitenkin nyt ykkössentterin, jolla on hiukan toisenlaisia ominaisuuksia, Baskov toteaa ja jatkaa:

– Päätös Princestä (siirtolistalle asettamisesta) johtuu siitä, että odotimme häneltä enemmän kuin mihin hän on alkukaudesta pystynyt. Tämän tason pelaajilta odotamme kykyä ratkaista pelejä ja vaikuttaa merkittävästi ottelujen lopputuloksiin.

Dinamo kertoo myös vaihtaneensa joukkueen kapteenia.

Puolustaja Kirill Gotovets tekee tehtävässä tilaa kokeneelle Andrei Kostitsynille (arkistokuvassa).

Valkovenäläisjoukkue majailee KHL:n läntisessä konferenssissa viimeistä edellisellä 11.sijalla kerättyään 24 ottelusta vain 18 pistettä.