Rock raikaa perjantaina Hartwall Arenalla, kun Jokerit isännöi KHL-ottelussa Sibir Novosibirskia.

Jokerit on pelannut tuloksellisesti hyvän neljän pelin jakson, keräten jokaisessa pelissä pisteitä. Pisteitä narrit tarvitsevatkin, sillä stadilaiset ovat läntisessä konferenssissa vasta sijalla seitsemän. Toki 2-4 ottelua vähemmän pelanneena kuin edellä sarjataulukossa olevat joukkueet.

Jokerit otti maukkaan kotivoiton viikko sitten hurjavireisestä Moskovan Dynamosta. Viikolla narripaidat kokivat voittolaukauskilpailuun venyneessä ottelussa tappion Lokomotiv Jaroslavlille. Tiistaina Jokerit palasi voittokantaan selkeällä 4-1-kotivoitolla Amur Habarovskista. Perjantaina Jokerien neljän pelin kotiotteluiden sarja päättyy Sibir Novosibirskin vierailuun.

– Tarvitsemme otteisiimme tasaisuutta. Emme voi pelata hyvin pelkästään hyviä joukkueita vastaan ja vajota sitten heikompien tasolle toisissa peleissä. Jos emme tee töitä joka ilta, meidän on vaikea saada mahdollisuutta voittoon. Tässä joukkueessa on paljon taitoa, joka pääsee esiin, kunhan työmäärämme on riittävä, Jokerien kanadalaispuolustaja Alex Grant totesi Viasatin TV-lähetyksessä.

Jokerien perjantainen vastustaja Sibir Novosibirsk on ajautunut kahdeksan ottelun tappioputkeen ja on itäisessä konferenssissa sijalla yhdeksän. Sibir Novosibirskin riveissä pelaa peräti viisi suomalaispelaajaa; maalivahti Harri Säteri, puolustaja Jyrki Jokipakka sekä hyökkääjät Jukka Peltola, Juuso Puustinen ja Mikael Ruohomaa.

Jokerit – Sibir Novosibirsk perjantaina klo 18:30 Hartwall Arenalla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Viasatin kanavilla ja Viaplayssa.