Helsingin IFK on vienyt kotiottelunsa mainostamisen uudelle tasolle.

HIFK julkaisi nimittäin keskiviikkona sosiaalisessa mediassa videon, jossa he mainostavat perjantaista kotiotteluaan Huuhkajat-tähti Teemu Pukin avustuksella.

Helsinkiläisseuran mediatiimi on tehnyt loistavaa työtä, kun he ovat editoineet Pukin pressitilaisuuden videota siten, että haastattelukohdissa Huuhkajien hyökkääjä kommentoisikin HIFK:n, eikä Suomen tulevaa peliä.

Kyseisessä ideassa on nähty syystäkin vaivaa, sillä HIFK:lla on varmasti perjantaina vaikeuksia saada yleisöä kotiotteluunsa SaiPaa vastaan, kun Huuhkajat pelaa saman aikaisesti EM-karsintaottelun Liechtensteiniä vastaan.

Ottelut ovat käynnissä samaan aikaa vain parinsadan metrin päässä toisistaan. Huuhkajien ottelussa riittää hurjasti panosta, sillä voitolla joukkue varmistaisi ensimmäistä kertaa paikkansa jalkapallon arvokilpailuissa.

Voit katsoa HIFK:n julkaiseman huvittavan videon alta tai täältä.

Helsingin IFK

@HIFKHockey
Maajoukkuekiireistä huolimatta tähtihyökkääjä Teemu Pukki ehti antaa HIFK TV:lle kommentit perjantain ottelusta. 🦉 #HIFK #Liiga #SaiPa