Hermes – RoKi: RoKi jälleen vieraskiertueella

Mestis
Hermes – RoKi
Perjantai 01.11. klo 18:30

Perjantaina pelataan myös Mestistä ja kyseessä on niin mukava sarja, että otan noston myös sieltä. Hermes isännöi tiivistä vieraskiertuettaan aloittavaa RoKia. Isännät yrittävät toipua henkisesti keskiviikon pahasta sulamisesta IPK:ta vastaan. RoKi puolestaan on valmistautunut koko viikon pelaamaan kolme ottelua kolmessa päivässä.

Hermeksen ottelu IPK:ta vastaan oli hyvin kaksijakoinen – ottelun puolivälissä Hermes johti jo mukavannäköisesti 5-1, mutta iisalmelaiset kampesivat itsensä peliin mukaan ja veivät homman jatkoajalle, jonka tuloksena kaksi pistettä matkasi Savoon lukemin 5-6. Samalla SuomiKiekon tipsi osui mukavasti. Janne Tuunasella onkin täysi työ koota joukkueen ajatukset tähän otteluun, sillä tuon kaltaiset kokemukset syövät miestä. Joukkue sai Sportista lainalle sentteri Santeri Haaralan.

RoKi on joutunut siirtämään kotiotteluitaan myöhemmäksi, sillä Lappi Areenan jäähdytyskoneisto antoi periksi ja korjaustyöt kestävät tovin. Joukkue pelaa kilometrien säästämiseksi jälleen kolmen ottelun vieraskiertueen – Kokkolasta tie vie vielä Keuruulle ja Joensuuhun. RoKi on pelannut tiukkoja ja viime aikoina myös vähämaalisia taisteluita. Hermeksellä tulee olemaan hommia sitkeän vieraansa nujertamisessa.

Lyö vetoa ottelusta:

Hermeksen ottelut näyttävät olevan tapahtumarikkaita, mutta silti 6.5 maalin totaaliraja tuntuu hivenen korkealta. Vetosuositus koskee ottelussa vähämaalisuutta – korkeintaan kuudella maalilla juhlitaan: Ottelussa alle 6.5 maalia kertoimella 1,85.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.