SaiPassa kolme ottelua aiemmin syksyllä pelannut Dante Salituro on palannut jo tovi sitten Lappeenrannasta rapakon taakse Yhdysvaltoihin. Idän Sputnikien pelipaitaa kolmessa ottelussa lokakuun alussa kantanut kanadalainen aloittaa seuraavaksi urakkansa jo kauden kolmannessa joukkueessaan.

Aikoinaan Connor McDavidin kanssa samassa joukkueessa pelannut sentteri luuti SaiPasta palattuaan ensiksi ECHL:ää Indy Fuelin paidassa kahdessa pelissä pistein 0+1=1. Tuossa joukkueessa taival ei kauaa kestänyt, sillä nyt tie vie saman sarjan Worcester Railersiin.

Tuorein treidi-tyyppinen siirto kävi ilmi ECHL Weekin Twitter-tilin päivityksestä.

ECHL Week

@ECHLWeek
Trade: @RailersHC acquire F Dante Salituro from @IndyFuel in exchange for future considerations.

SaiPassa pisteittä jäänyt (-2) keskushyökkääjä oli muun muassa urheilujohtaja Antti Tuomenoksan mukaan nimenomaan vahvistus. Eipä ulkolaisia Liigaan yleensä kyllä muulla profiililla hankitakkaan.

– Dantella riittää liigatasolle liikettä, pelikäsitystä ja taitoa. Kaivamamme tiedon ja oman käsitykseni mukaan hän tulee pärjäämään Euroopassa, mutta koska kyseessä on ensimmäinen kausi Liigassa, sisältää sopimus try-outin, Tuomenoksa totesi joukkueen tiedotteessa syyskuun lopulla.