Buffalo Sabresin ex-pelaaja lyttää seuran maan rakoon: ”Pelaaminen siellä oli mentaalisesti…”

© Kuva: Getty Images
Perjantaina liigassa JYP - HPK! Lunasta talletusbonus!

Buffalo Sabres ei ole juhlinut pudotuspelipaikoilla NHL:ssä sitten kauden 2010-11, eikä meno näytä tälläkään kaudella hääviltä alun voittoputken vaihduttua tältä vuosikymmeneltä niin tuttuun tappiokierteeseen.

Useat seuran jättäneet pelaajat ovatkin viimeisten parin vuoden aikana avautuneet mediassa kovin sanoin seuran toimintakulttuurista sekä ahdistavasta ilmapiiristä. Uusimpana listalle liittyi nykyään Winnipeg Jetsissä pelaava puolustaja Nathan Beaulieu, joka latasi The Athleticille varsin suoraa puhetta Sabresin ilmapiiristä.

– Tilanne ei ollut hyvä, uskoisin voivani sanoa näin. Yritin useaan otteeseen päästä pois sieltä, mutta mitään ei tapahtunut. Olin pelannut hyvissä joukkueissa Montrealissa, jossa pääsimme pudotuspeleihin yhtä kautta lukuunottamatta joka vuosi. Sen jälkeen siirryt täysin päinvastaiseen organisaatioon pariksi vuodeksi. Se testasi ehdottomasti luonnettasi sekä rakkauttasi peliä kohtaan, Beaulieu täräyttää.

Ryan O’Reilly puhui asiasta ja tiedän, etteivät pomot Buffalossa pitäneet kuulemastaan, mutta hän ei olisi voinut ilmaista asiaa paremmin. Pystyn allekirjoittamaan hänen puheensa täysin, Beaulieu kommentoi O’Reillyn parin vuoden takaisia puheita siitä, kuinka mies menetti rakkautensa lajiin seurassa pelatessaan.

– Sitä alkaa kyseenalaistaa monia asioita. Tiedän, että me (NHL-pelaajat) elämme melko uskomatonta elämää, mutta mikäli et nauti pelaamisesta, päivät saattavat olla todella synkkiä. Mikään rahamäärä ei pysty korvaamaan tilannetta. Mentaalisesti, se oli halventavaa, Beaulieu jatkaa ryöpytystään.

Beaulieun ja O’Reillyn lisäksi entisistä Sabres-pelureista myös Chicago Blackhawksin maalilla nykyään torjuva Robin Lehner avautui aiheesta viime kaudella lytäten mm. Sabresin ilmapiirin negatiiviseksi.

Buffalo ei ole edes kaupunkina myöskään vierasjoukkueen pelaajien suosiossa. Peräti 34% ESPN:n taannoin haastattelemista 50 pelaajasta nosti Buffalon toiseksi ankeimmaksi vieraspelipaikkakunnaksi heti Winnipegin jälkeen.


500% talletusbonus – 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat pelitillesi heti 60€ pelirahaa vedonlyöntiin (maksimibonus 50€)

Perjantaina liigassa JYP - HPK! Lunasta talletusbonus!